Naar de fysio in Ridderkerk

Fysio Ridderkerk

Heb jij veel last van jouw rug, nek of schouders? Of vind je het soms lastig om goed te kunnen bewegen? Dan is een bezoekje naar de fysio in Ridderkerk niet een gek idee. De fysio in Ridderkerk staat namelijk voor jou klaar. Voor allerlei soorten klachten kun je terecht bij de fysio. Als je eenmalig last hebt van jouw rug, of regelmatig voor jou knie heen moet, dat kan allemaal. In dit artikel worden er antwoorden gegeven op vragen die jij misschien wel hebt.

Wanneer naar de fysio?

Sommige mensen twijfelen of ze wel naar de fysio moeten. Je kan in elke situatie in ieder geval even bellen of een afspraak maken. Je kunt dan bij de fysio vertellen waar je last van hebt. Ook als er achteraf een andere oplossing dan de fysio voor jou is, is het niet erg om even te bellen. Mensen denken namelijk snel dat de fysio alleen voor rugpijn is. De fysio is echter ook voor andere zaken beschikbaar. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van de spieren in jouw knie, kun je ook langs de fysio te gaan.

Wat de verwachten bij de fysio in Ridderkerk?

Wanneer je de fysio hebt opgebeld en een afspraak hebt gemaakt, heb je vaak eerst een soort intake gesprek. Je vertelt dan jouw klachten aan de fysiotherapeut. Hij of zij gaat jou vervolgens helpen om van die klachten af te komen. Hoe ze dat precies doet, hangt natuurlijk van jouw situatie en klachten af. Misschien is het na een paar keer masseren over, maar misschien kun je ook beter oefeningen doen.

Hoe maak je een afspraak?

Een afspraak maken voor fysiotherapie is best simpel. Je zoekt een geschikte praktijk op bij jou in de buurt. Dit doe je bijvoorbeeld op het internet. Je kan ook nog even checken of de behandelingen bij die praktijk vergoed worden door jouw verzekering, als je die hebt. Daarna bel je simpelweg de fysio op en vertelt je klachten, de receptionist maakt dan een afspraak voor je.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *