Wat leer je in een storytelling workshop

Storytelling workshop Breda

Iedere ondernemer heeft zo zijn eigen verhaal. We kennen allemaal de ondernemers die vol trots hun levensverhaal kunnen vertellen, en iedereen met hun verhaal kunnen bekoren. Deze mensen kunnen vol passie en overtuiging vertellen over hun bedrijf, en de opstakels die zij hebben overwonnen om te komen waar ze nu zijn. Mensen, en potentiƫle klanten, vinden het fijn om het persoonlijke verhaal achter een bedrijf te horen. En van jou als ondernemer word dus verwacht dat je precies weet hoe je dit moet doen. Maar niet iedereen weet waar ze moeten beginnen, en we zijn niet allemaal zo zelfverzekerd in ons vermogen om een goed verhaal te kunnen vertellen. In een storytelling workshop in Breda leer je hoe je jouw bedrijf vol trots kunt vertegenwoordigen.

Wat is een storytelling workshop

Tijdens een storytelling workshop leer je het persoonlijke verhaal achter je bedrijf te verduidelijken en te vertellen. Waarom heb je dit bedrijf opgericht en waar komt de passie voor je bedrijf vandaan? Waarom kies je voor deze manier van ondernemen? Gedurende de workshop leer je jouw verhaal te vertellen. Niet alleen op de meest effectieve manier, maar ook op de manier die het beste bij jou past. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat je je doelgroep aanspreekt met je verhaal, maar ook dat je eerlijk blijft. De verhalen die tijdens deze workshop naar boven komen, hebben immers altijd al in je gezet. Soms heb je alleen een duwtje in de juiste richting nodig.

Is dit de workshop voor mij

Wanneer je enthousiast bent geworden over het volgen van een storytelling workshop, dan is dit hoogstwaarschijnlijk de workshop voor jou. Maar ook wanneer je worstelt met het vertellen van een verhaal, of het duidelijk maken van de standpunten; kan deze workshop je helpen. Maar vergis je niet, dit is niet de enige workshop die je kan helpen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het volgen van social media workshops, waar je leert hoe je je zichtbaarheid online kunt vergroten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *