Het uitbesteden van de administratie

Boekhouder Leiden

Een ondernemer moet zijn administratie bijhouden. Het zelf bijhouden van de administratie ksot vaak meer tijd dan gedacht. Bovendien beschikt een ondernemer niet altijd over de daarvoor benodigde kennis. Gelukkig hoef een ondernemer niet zelf de administratie bij te houden. Hij kan het doen van de administratie uitbesteden aan een boekhouder. Ondernemers in Leiden en omgeving die hun administratie willen uitbesteden kunnen contact opnemen met Boekhouder Leiden.

De voordelen van het uitbesteden van de administratie

Ondernemers weten dat bij het ondernemen veel fiananciële rompslomp komt kijken. Het zich verdiepen in die rompslomp kost veel tijd. Ondernemers die besluiten om hun administratie uit te besteden besparen dus veel tijd. Ze kunnen die tijd besteden aan zaken waar ze wel goed in zijn. Ondernemers weten ook dat de regels waaraan ze moeten voldoen ieder jaar veranderen. Door hun administratie uit te besteden hoeven ze zich niet meer in de nieuwe regels te verdiepen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken, want hun boekhouder is natuurlijk wel op de hoogte van de nieuwe regels wat betreft administratie en belastingen.

Een boekhouder kan ondernemers helpen

Niet voor niets doen veel ondernemers een beroep op een boekhouder. Wat kan een boekhouder allemaal doen voor een ondernemer? Een boekhouder kan bijvoorbeeld de jaarrekening samenstellen, de loonadministratie verzorgen en ondernemers helpen bij het doen van hun belastingaangifte. Ook kunnen ondernemers geholpen worden met allerlei tussentijdse cijfers, zoals de maandcijfers en kwartaalcijfers, en met het maken van een begroting. Door te beschikken over actuele cijfers houdt een ondernemer grip op zijn financiële situatie. Dat is natuurlijk niet onbelangrijk.

Hoe het administratiekantoor werkt

Het administratiekantoor gaat  aan de slagvoor meerdere soorten bedrijven, zoals eenmanszaken MKB-bedrijven en BV’s aan de slag. Er wordt gewerkt met het boekhoudpakket Exact Online. In dit bekende boekhoudpakket worden de gegevens van de klanten van het administratiekantoor bijgehouden. Die klanten hebben dus altijd een up-to-date beeld van hun financiën. Hun gegevens worden immers nauwkeurig bijgehouden in het boekhoudpakket Exact Online.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *