De trends voor festival sieraden

edelstenen ring

Wanneer het festival seizoen van start gaat, zien we de kleurrijke en uitbundige festival looks overal opduiken. De vrolijke looks met statement sieraden en vele franjes, worden allang niet meer alleen op de festivals gedragen. Deze outfits zijn perfect tijdens de warme zomermaanden, en worden gedragen door iedereen die houdt van een opvallende en comfortabele look. Waar sieraden in de andere seizoenen vaak worden gebruikt als finishing touch voor een outfit, zijn ze bij de zogenoemde festival looks écht onmisbaar. Daarom zetten we de belangrijkste sieraden even voor je op een rijtje. Zodat je zeker weet dat jij deze zomer de juiste sieraden hebt om je festival outfit compleet te maken.

Armbanden

Door de warmte en zonnigheid van de zomermaanden, hebben veel festival outfits blote armen. Daarom worden armbanden over het algemeen gezien als de meest onmisbare sieraden. Vooral wanneer je outfit de nodige kleur of franjes mist, kun je dit gemakkelijk oplossen met een paar goede statement armbanden. Of je kiest voor een heleboel kleine armbandjes. Doordat armbanden verkrijgbaar zijn in zoveel verschillende stijlen en kleuren, kun je ze gemakkelijk personaliseren naar jouw stijl, lievelingskleur én persoonlijkheid.

Ringen

Één van de nieuwste trends op het gebied van festival outfits, is de statement edelstenen ring. Deze ringen zijn van een grote afstand nog zichtbaar, en hebben vaak een mooie gekleurde steen in het midden. Bij festival outfits worden deze statement ringen vaak gecombineerd met nog meer grote ringen, of juist een heleboel kleine ringetjes. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een kleine pinkring.

Enkelbandjes

Omdat er tijdens de grote zomersfestivals vaak gelopen wordt op sandalen, slippers of zelfs blote voeten, zijn enkelbandjes enorm populair. Gelukkig zijn enkelbandjes allang niet meer alleen verkrijgbaar in goud en zilver, maar zijn er tegenwoordig is allerlei verschillende kleuren. Er zijn zelfs enkelbandjes met de nodige franjes, schelpjes of bedeltjes. Dit zorgt voor een statement sieraad op een plek die je misschien niet meteen zou verwachten. Extra leuk, dus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *