De haartrends van tegenwoordig

Highlights Leiderdorp

Ben je klaar voor een nieuw kapsel, en ben je nu nieuwsgierig naar de laatste haartrends? Of heb je net een bezoekje aan de kapper gepland, maar weet je eigenlijk nog helemaal niet wat je wilt? Dan ben je aan het goede adres. Hieronder staan de laatste trends op het gebied van kapsels en haarmode. Trends die niet alleen momenteel heel erg hip zijn, maar eigenlijk nooit écht uit de mode zijn verdwenen. Zodat jij een goede keuze kunt maken, voordat je kappersafspraak staat gepland.

Highlights

Highlights zijn de afgelopen jaren enorm in populairiteit gegroeid. Het zijn een soort streepjes in je haar die lichter zijn dan je eigen haarkleur. Dit geeft een zomers, en speels effect aan je kapsel. Deze techniek kun je in iedere haarkleur laten zetten, maar het wordt wel aangeraden om dit door de kapper te laten doen. Zo kun je highlights in Leiderdorp laten zetten, door kappers die gespecialiseerd zijn in deze vorm van haar verven. Hoe lang de highlights blijven zitten is afhankelijk van je haar én de verf.

Een pony

Een pony is een kapsel waarbij het haar op het voorhoofd ligt, en (vaak) vlak boven de wenkrauwen is afgeknipt. Er zijn verschillende soorten pony’s waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de rechte pony, die van je voorhoofd naar beneden loopt. En de scheve pony, die meer naar links of naar rechts is geknipt. Wees je er wel van bewust dat je iedere ochtend iets meer tijd moet vrijmaken om je pony te stijlen.

De boblijn

De boblijn is weer helemaal terug van weggeweest. Bij dit kapsel is al het haar op één lengte geknipt. Meestal is dat de lengte van de kaaklijn. Sinds de jaren zeventig zijn er tientallen verschillende versies van de boblijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een boblijn met een pony, of een langere versie waarbij het haar tot op je schouders hangt. Twijfel je nog? Schroom dan niet om de kapsalon in Mijdrecht om advies te vragen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *