Amy Deluxe waterpijp, een echte aanrader!

Amy Deluxe

Ben jij op zoek naar een goede en betaalbare waterpijp? Dan is een waterpijp van het merk Amy Deluxe zeker een aanrader! Waterpijpen van dit merk hebben een elegant design en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Mocht je toch iets meer geld over hebben dan zijn er ook duurdere modellen van dit merk verkrijgbaar. Deze hebben ingewikkeldere designs en zijn gemaakt van hoogwaardig gekleurd glas.

Waarom een waterpijp van Amy Deluxe?

De waterpijpen van Amy Deluxe zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek en innovatief systeem: het meerkamersysteem. Dit meerkamersysteem zorgt ervoor dat de rook zich zo optimaal mogelijk door de kamer heen beweegt. Het zorgt er vooral voor dat de rook niet ophoopt en je dus minder kans hebt op een onprettige inademing. Het is natuurlijk wel zo fijn als je de rook kan inhaleren zonder vervolgens kriebels achter in je keel of een hoestje te krijgen. Zo kun je zo goed mogelijk van de smaak van de rook genieten. Daarnaast kun je ook onderdelen van verschillende modellen shisha’s combineren om zo je eigen waterpijp compleet te customizen.

Hoe werkt het roken van een shisha eigenlijk?

Een shisha roken is erg makkelijk, vooral als je er eentje ‘huurt’ in een shishalounge en deze al is aangestoken. Als je het thuis zelf voor de eerste keer probeert kan het een uitdaging zijn om het direct goed te doen. Ten eerste moet je het glazen reservoir tot zo ver met water vullen dat de metalen schacht ten minste 2 centimeter in het water steekt. Hierna vul je de tabakskom met je rookwaar ter keuze en dek je het af met aliminiumfolie waar je gaatjes in prikt. Leg hier vervolgens een brandend kooltje op. Als je nu aan het mondstuk zuigt begint de shisha te werken naar behoren. Zuig mond na mond smaakvolle rook in en geniet van een heerlijke avond.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *